24 ianuarie 2014

Ce v-am spus? ADEVĂRUL despre GHEORGHE ZARIOIU și SCANDALUL INVENTAT pentru a pune presiune pe Compania de Apă

    Calitatea apei din zona de Nord a judeţului Dâmbovița este subiectul care a provocat panica generală în ultimele zile... În ciuda acuzaţiilor extrem de grave, lansate de către Gheorghe Zarioiu, un fost angajat al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, autorităţile liniştesc populaţia, asigurând locuitorii localitatilor vizate, că apa este conformă. Totodată, au fost indicate şi adevaratele motive ale scandalului.

Încă de la începutul acestei povești, ne-am pus întrebarea "cine este acest domn Zarioiu Gheorghe", bun cetățean, care a găsit acum, după ce a părăsit Compania de Apă, să facă aceste grave sesizări? Dintr-o primă căutare Google, găsim un articol interesant, din ziua alegerilor prezidențiale 2009: "La Fieni, un grup de 30 de tineri au provocat scandal, întrucât, deși și-au respectat promisiunea de a vota cu un anumit candidat, Gheorghe Zarioiu refuză să le plătească cei 50 lei promiși pe vot. În exces de zel,unul dintre tineri a sunat la 112 pentru a sesiza acest lucru. În momentul acesta Poliția face cercetări." Intuiția ne spunea că bunul cetățean nu are intenții tocmai curate. Ba mai mult de atât, prin intermediul surselor noastre am aflat că ( UMBLĂ VORBA PRIN FIENI ) pe întreaga perioadă în care dl Zarioiu a fost angajatul Companiei de Apă, acesta ar fi executat foarte multe lucrări în particular, (COINCIDENȚĂ) în același domeniu, de execuție instalații de alimentare cu apă... Un "zvon" foarte interesant, despre care suntem de părere că ar trebui să afle și președintele CJD! O și mai mare coincidență este apartenența domnului Zarioiu Gheorghe la PDL... Ne întrebam dacă toate aceste informații au legătură cu acțiunea bunului samaritean și ce noi informații vor apărea în zilele următoare... despre Compania de Apă sau despre Gheorghe Zarioiu? ;)

   După cum puteți observa din COMUNICATUL DE PRESĂ de mai jos, bănuiala noastră a fost confirmată chiar de către directorul Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA, domnul Dorin Staicu. 



COMUNICAT DE PRESĂ
                                                                          ,, Vă asigur că nu avem probleme cu calitatea apei”
În urma materialelor apărute în mass-media cu privire la potabilitatea apei în zona de nord a județului, Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA a organizat, astăzi 23.01.2014, la sediul instituției, o conferință de presă. În scopul informării corecte a opiniei publice, la conferință au participat atât conducerea Companiei de Apă cât si un reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, doamna doctor Cornelia Ionescu. Domnia sa a precizat că informațiile din media nu se confirmă, iar buletinele de analiză dovedesc că apa este potabilă si nu reprezintă un pericol pentru consumatori. ,,În anul 2013, conform Legii 458, s-a efectuat monitorizarea de audit pentru 55 de probe de apă. Toate buletinele de analiză, pe parametrii analizati, sunt conforme, mai ales din punct de vedere microbiologic. Nu putem incrimina faptul că se îmbolnăvește populația din cauza apei”, a declarat dr.Cornelia Ionescu.

Datele au fost confirmate și de Directorul General Conf. Univ. Dr. Ing Dorin Staicu. ,,În ultimul an, avem toate analizele, cât si monitorizarea pe care o fac toate celelalte organe ale statului, care urmăresc calitatea apei. În nici o perioadă nu avem apă neconformă din punct de vedere chimic, bacteriologic. Pot să vă asigur că nu avem probleme cu calitatea apei. Avem, si am avut, controale de la toate sistemele statului, DSP, Garda de Mediu, Apele Române. Nimeni nu a găsit vreo problemă legată de ceea ce s-a reclamat”. Reprezentantul CATD a mai precizat că ,,Ceea ce s-a prezentat în fapt, la televiziune, a fost o poziție a dlui Zarioiu Gheorghe, care are de reproșat anumite lucruri de natură personală și politică. Dânsul nu are o competență în domeniu, deși a ocupat poziția de șef. Avem un dosar al dânsului prin care putem demonstra că a adus o pagubă de 1,1 mld. lei, și suntem în cercetări pentru a depune documentele la parchet, în vederea unui abuz în serviciu, cu mult înainte de a apărea această problemă. Dânsul încearcă, cu diverse presiuni, să ne facă să nu mai depunem acest dosar” a precizat domnul Dorin Staicu.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu